01. Yol Bitti Çoktan 02. Bizim Şarkımız 03. Biri Bana Gelsin 04. Aklım Sende Kalır 05. Bir Dua Gibi 06. Gül Ki 07. Sen Söyle Hayat 08. Kabul 09. Son Aşkım 10. Takvim 11. Doymadım Sana ( Emel Sayın'la Düet ) 12. Aldırma Gönül
Yasal Uyarı: Sitemizden indirmis oldugunuz dosyalar her sanatçının kendi isimleriyle tescil edilmis eserlerinin dijital kopyalarıdır. Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır. Müzik dosyalarını bilgisayarinız da 24 saatten fazla tutmaniz T.C. yasalarına göre suç sayılır. Bu tür bir yasal islem de www.aml1.eniyiforum.net, hosting şirketimiz ve sitemizde reklamı ya da banner'i bulunan diger siteler bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir. www.aml1.eniyiforum.net Arkadaslar çoğu sanatçımız eserlerini, aylarını, senelerini, gecelerini, duygularını ve emeklerini yoğurarak ortaya çıkarmaktadır. Sevdiğiniz sanatçıların gelecekte de sizlere güzel eserler verebilmesi için bandrollü albümlerini alın. Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafımıza mail yoluyla ulaştığında dosyalar siteden kaldırılacaktır.