cİnsellİk Dersİnde ÖĞretmen +18 -------------------------------------------------------------------------------- - çıkarın pipilerinizi yazılı yapıyorum * ben pipimi evde unuttum öğretmenim - kaç haftadır bas bas bağrıyoruz sınav yapıcaz diye.. * ama hocam. - otur sıfır - öğretmeniin ayşe kopya çekiyoo..! * bakma arkadaşının kukusuna herkes kendi önündekine baksın - elektrikler kesikti sevişemedim öğretmenim - kendi aranızda sevişmeyin bakiim. * hocam vallaha ben sevişmedim ali sevişiyo.. - sus bide yemiin ediyo. git tahtanın önünde tek ayak üzerinde 3* çek * - öğretmenim murat bana parmak attı. * ön sevişme diye bas bas bağrıyoruz kime söylüyoruz duvarlar başlıycak sevişmeye artık.. sizde tık yok. - arka sıralar orgazm taklidi yapmayın.. görüyorum ben hepinizi - sınav sırasında arkadaşınızdan prezervatifti vibratördü istemiyoruz... kafanızı kaldırmıyosunuz.. ben sınav bitti diyince herkez pipisini bırakıcak..!! * öğretmenim istediğimiz memeden başlıyabilirmiyiz - her sınavda soruyosunuz bunu. evet - öğretmenim naci erken boşaldııı..! * kimse zil çalmadan boşalmıycak demedimmi ben